وطن ما محدود به مرزهای جغرافیایی نیست

استاد حوزه و دانشگاه،گفت: امروز، وطن ما محدود به مرزهای جغرافیایی نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأت رزمندگان اسلام استان چهارمحال و بختیاری؛ حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید احمد رهنمایی در جمع رزمندگان،فرماندهان،‌مدیران وکارکنان سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام ، با اشاره به اهمیت مطالعه تاریخ، به تشریح نقش اسلام در عزت و عظمت مسلمانان پرداخت.

استاد حوزه و دانشگاه، افزود: موقعیت ملت های مسلمان در عصر حاضر و عظمت و اقتدار مردم در کشورهای مختلف اسلامی ازجمله؛ یمن، حزب الله لبنان، عراق و سوریه و … به برکت انفاس قدسی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه معصومین علیهم السلام و پیروزی انقلاب اسلامی به زعامت حضرت امام خمینی(ره) و خلف صالح ایشان است.

وی، ادامه داد: مردم به این نتیجه رسیده اند که اگر در برابر قدرت های استکباری ایستادگی کنند و حتی شهید شوند، باز هم پیروز هستند.

حجت الاسلام والمسلمین رهنمایی، تصریح کرد: اگر امروز اعلان جهاد علیه کفر و ستم شود، دو طرف مقابل همدیگر قرار می گیرند، یک طرف با ترس و لرز که ممکن است عمر مادی خودش را لجن مال کند؛ و طرف دیگر سرخوش از اینکه به تکلیف دینی و شرعی عمل می کند و به مقام و فوز ارزشمند شهادت و قرب الهی نزدیک می شود.

این استاد حوزه و دانشگاه، به بازگشت پیکر ۱۷۵ شهید غواص بعد از دو سه دهه از جنگ تحمیلی ، اشاره کرد و گفت: پیکر این شهدای غواص، بعد از رجعت نیز انقلاب و تحولی در جامعه ایجاد کرد و باید ببینیم که چه خاصیتی دارد این جسدهای نحیف که بعد از سالیان دراز باز هم مردم را متحول می سازند.

وی، تاریخ ۲۰۰ساله اخیر ایران را یادآور شد و با توصیه به مطالعه این تاریخ عبرت آموز، اظهار داشت: در عهدنامه های گلستان، ترکمنچای و مک لوهان، گروهی برای مذاکره رفتند و قهوه خوردند و قاه قاه خندیدند تا بخش هایی از کشور جدا شد؛ اما وقتی به تاریخ انقلاب اسلامی و جنگ هشت ساله می رسیم، می بینیم به رغم کشت و کشتار و بمباران های آنچنانی در این مدت، ذره ای از خاک میهن جدا نشد و به این تاریخ کشورمان افتخار می کنیم.

دکتر رهنمایی، تأکید کرد: امروز، اگرچه از نظر جغرافیایی ایران گسترش پیدا نکرده است؛ اما از نظر فرهنگی وسعت یافته و الان وطن ما محدود به مرزهای جغرافیایی نیست؛ امروز یمن، سوریه، عراق، لبنان، بحرین و … همه کشورهای اسلامی وطن ماست و به زودی زود، اروپا نیز وطن ما خواهد بود.

استاد حوزه و دانشگاه، فتح جهان را از بینش های اسلام دانست و گفت: البته فتح آب و خاک در اسلام مدنظر نیست؛ فتح دلها و فتح قلوب ملاک و معیار اسلام است و اسلام از زمان پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم هر جایی که وارد شده، به دنبال فتح خاک نبوده و دلهای مردم را تسخیر کرده است.

وی، آشفته شدن خواب از نیل تا فرات صهیونیست ها را مرهون پیروزی انقلاب اسلامی ایران دانست و افزود: امروز موفق شده ایم سواحل مدیترانه را نیز فتح کنیم و این بار دوم است که به سواحل مدیترانه رسیده ایم.

رهنمایی به نقل از حسنین هیکل، روزنامه نگار مصری، اظهار داشت: ایران یک بار با لشگر کشی نظامی در زمان هخامنشیان به سواحل مدیترانه رسیده اند و امروز با قدرت ولایت فقیه توانسته اند به این منطقه دست یابند.

وی، در پایان با اشاره به گرایش جوانان اروپا و آمریکا به دین مبین اسلام و مذهب تشیع، خاطراتی از مسلمان و شیعه شدن جوانان آمریکایی بعد از آشنایی با اندیشه های حضرت امام خمینی(ره) اشاره کرد و آینده اسلام را افقی روشن دانست که به ظهور منجی عالم بشریت ختم خواهد شد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی هیات رزمندگان اسلام