مهارت همسرداری

اهمیت همسرداری

حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله فرموده اند:

مَا بُنِيَ بِنَاءٌ فِي الْإِسْلَامِ أَحَبُّ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى مِنَ التَّزْوِيج‏. (من لا يحضره الفقيه، ج‏3، ص: 383)

نهادی محبوب تر از نهاد خانواده نزد خداوند بنا نشده است.

مقام معظم رهبری در این باره می فرماید: اگر در جامعه خانواده مستحکم شد وزن وشوهر حقوق یکدیگر را رعایت کردند وبا هم اخلاق خوش داشته وسازگاری نمودند وبا همکاری هم مشکلات را برطرف نموده وفرزندان را تربیت کردند، جامعه ای که این طور خانواده ها را داشته باشد، به صلاح خواهد رسید ونجات پیدا خواهد کرد واگر مصلحی در جامعه باشد می تواند این طور جوامعی را اصلاح نماید. اگر خانواده ای نبود بزرگترین مصلحین هم بیایند نمی توانند جامعه را اصلاح کنند.(مطلع عشق ص 24)

سئوال:

چه شده است که خدا می فرماید ازدواج  را قرار دادیم تا در كنارهم آرامش يابید ولی ما عملا در خانواده ها وجامعه کمتر چنین چیزی را می بیینیم؟

آنچه در این فایل پاورپوینت مشاهده می‌کنید پاسخی به این سئوال می‌باشد.

فایل ضمیمه:
پیوستاندازه