منابع آزمون ورودي دکتري 1399

1

روش‌تحقيق

2

« روش‌شناسي مطالعات ديني »/ نويسنده: دکتر احدفرامرز قراملکي/ انتشارات دانشگاه علوم اسلامي رضوي/ چاپ1386 به بعد معرفي مي‌شود.

آراءو مکاتب تربيتي در اسلام و غرب

2

1. مربيان بزرگ مسلمان/ تلخيص: بهروز رفيعي/ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه - سازمان مطالعه و تدوين کتب علوم انساني دانشگاه‌ها ( سمت )
  2. سير آراء تربيتي در غرب/ علي محمد کاردان / انتشارات سمت- نتيجه‌گيري فصل اول و دوم و فصل سوم تا آخر کتاب.

3

مباني فلسفي تعليم و تربيت در غرب

4

«کتاب مبانی فلسفی تعلیم و تربیت نوشته اوزمون و کراور، از انتشارات مؤسسه، فصول 2 و 4 و 5 و 7 و 10»