آغازثبت نام دكتري بهمن ماه (حضوري برادران )1404-1403(ويژه دانش آموختگان ارشد موسسه)

آغازثبت نام  دكتري بهمن ماه (حضوري برادران )1404-1403(ويژه دانش آموختگان ارشد موسسه)

ثبت نام دوره دكتري موسسه آموزشي پژوهشي امام خميني ره از طريق سايت پذيرش از تاريخ 1403/03/10لغايت 1403/03/20مي باشد و ثبت نام تمديد نخواهد شد.

داوطلبين متقاضي ثبت سهميه ، موظفند قبل از ثبت نام نسبت به اخذ گواهي از ارگان مربوطه اقدام و به هنگام ثبت نام سهميه خود را بارگذاري نمايند.

ارائه اصل گواهي سهميه اخذ شده از ارگان مربوطه در روز آزمون كتبي به ناظر آزمون پذيرش لازم و ضروري است و در صورت عدم بارگذاري گواهي سهميه و عدم تحويل اصل گواهي، امكان استفاده از سهميه را نخواهيد داشت.

تذكر1:جهت پرداخت هزينه ثبت نام تذكرات مهم در صفحه اصلي پذيرش را مطالعه نماييد.(كليك كنيد)

تذكر2:داوطلب گرامي تمامي سوالات شما در دفترچه راهنماي آزمون پاسخ داده شده، حتما يكبار دفترچه را مطالعه فرماييد)كليك كنيد)

تذكر3:داوطلبين گرامي جهت ويرايش عكس و مشخصات، دريافت كارت ورود به جلسه، اعلام نتايج و ...بايد مطابق زمانبندي در دفترچه راهنما به قسمت پورتال داوطلبان پذيرش مراجعه فرماييد.

لينک صفحه ثبت نام